Jump to content


Photo

Avast (Tmp Files)


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Pedro

Pedro

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 06 April 2011 - 01:20 AM

Well, sometimes the Immunet AV detect the files unp******>tmp of Avast, in spite of I exclude the folder "C:\WINDOWS\Temp\_avast_\" of scan.
What the problem with it?! What can I do about?
It detect many "tmp" files when I install a program or do an update of a program. I think it false positive.
The Immunet have problem with "odt" (openDocument text) files.
Somebody can help me about?
Attached File  Picture 2011-04-05 21_40_56.png   234.02KB   8 downloads
Posted Image

#2 OrlandoP

OrlandoP

    Moderator

  • Moderators
  • 824 posts
  • LocationRiccione, Italy

Posted 06 April 2011 - 11:44 AM

Hi,

I think Immunet keep these files when they are moving into that folder. So my advice is to try to delete the exclusion and to clean the history, do this:

START --> CMD (as administrator) and type:
1) net stop immunetprotect
2) delete ...\Immunet\history.db
3) delete ...\Immunet\Quarantine\*.* (you should empty quarantine directory if your going to delete the history)
4) net start immunetprotect
or restart your computer.

Then add again the folder into the exclusions.
Orlando
  • OrlandoP and Pedro like this
Orlando Pivi [Country Manager - Italy]
Emsisoft Team - www.emsisoft.it

#3 Pedro

Pedro

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 07 April 2011 - 10:38 AM

Thanks,

I have be doing it. And It seems that worked.
I will see if more falsse positives will be detected then I'll post about.

Thank you.
Posted Image

#4 OrlandoP

OrlandoP

    Moderator

  • Moderators
  • 824 posts
  • LocationRiccione, Italy

Posted 07 April 2011 - 12:05 PM

If you will want to report a FP, please read this guide.

Orlando
Orlando Pivi [Country Manager - Italy]
Emsisoft Team - www.emsisoft.it

#5 Pedro

Pedro

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 11 April 2011 - 11:35 PM

I had been doing it. And my problem was solved here.

Only for information to others users there are people with similar problems:

http://forum.immunet...96tmp-w32crypt/
http://forum.immunet...need-more-help/
http://forum.immunet...alse-positives/
Posted Image

#6 OrlandoP

OrlandoP

    Moderator

  • Moderators
  • 824 posts
  • LocationRiccione, Italy

Posted 12 April 2011 - 11:46 AM

I had been doing it. And my problem was solved here.

Only for information to others users there are people with similar problems:

http://forum.immunet...96tmp-w32crypt/
http://forum.immunet...need-more-help/
http://forum.immunet...alse-positives/


All already fixed.

Orlando
Orlando Pivi [Country Manager - Italy]
Emsisoft Team - www.emsisoft.it




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users